Szállítási információk

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelés elküldése során a Vásárló által választott Futárcég által kézbesített utánvétes rendelés esetén a Vásárló a vételárat az Áruk átvételekor fizeti meg. A kiválasztott utánvétes készpénzfizetés esetén kézbesítéskor a Vásárló köteles az Áruk kézbesítőjének az Áruk átvételekor fizetni.

A Vásárló az Áru átadását megelőzően értesül az Áru esetleges árváltozásáról, és joga van ennek kapcsán lemondani vagy megváltoztatni a megrendelést ún. lemondási díjfizetés kötelezettsége nélkül.

Az Áruk feltüntetett árai az ÁFÁ-t tartalmazzák és szállítási díj nélkül értendőek (a továbbiakban: szállítás). Az Eladó következőképpen számítja fel az Ügyfél számára a szállítási díjat:

  • A GLS futárszolgálaton keresztül történő szállítási mód választása esetén a szállítás ingyenes, ha a Vásárló egyszeri vásárlása eléri a legalább 25000 forintos vételárat, ebben az esetben az Eladó nem számít fel szállítási költséget. Ha a vásárlás összértéke nem éri el a 25000 forintot, abban az esetben az Eladó szállítási díjat számít fel 990 forint értékben áfával; Az utánvétes fizetés (futárnak való fizetés az áru kézbesítesekor) választása esetén az Eladó az utánvétes fizetés díját (1290 forint áfával) felszámítja.